Een perfecte cirkel, oneindig en rond.
Dat is de Gloed die ik toe wil voegen aan jouw merk.

Suzanne de Gooijer

Vanaf jongs af aan zat de creativiteit bij mij er al in. Vriendinnen leren te tekenen en de eigen kunsten tentoonspreiden op de muren van de woonkamer. Geen oppervlak bleef onaangeroerd. Dit leidde ertoe dat ik begon met het Sint Lucas te Boxtel. En later vervolgd werd met de opleiding Communication & Multi Media Design te Breda.

Na geproefd te hebben van het werkende leven besloot ik eigen baas te worden. Direct contact hebben met klanten, samen op zoek gaan naar oplossingen en werken naar een passende identiteit. Daarnaast haal ik er genoegen uit om mensen, via mijn netwerk, aan elkaar te linken.

Samen werken
Van daaruit is in 2012 de ontwerpstudio Gloed ontstaan. Als nieuwsgierige, spontane en creatieve ontwerpster zet ik mij in om duidelijk en helder werk te creëren. Dan moet je denken aan het ontwerpen van huisstijlen, brochures met infographics, websites, Prezi’s, e-learning modules en andere communicatiemiddelen.
In de samenwerking hecht ik veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en directe, oprechte communicatie.

Creëren
Door te onderzoeken en analyseren op visueel gebied ontstaat er een verhaal en een gevoel waaruit je een ontwerp kan destilleren. Dit combineer je door te kijken we naar wie je bent, wat je wilt bereiken en waar je passie zit. Samen creëren wij een buitenkant die naadloos aansluit op jouw binnenkant.
Hierna begint het ontwerpen, het bijschaven en het presenteren van de eerste schetsen. Samen kijken we naar de aanpassingen en zorgen we ervoor dat cirkel rond wordt. En een Gloed wordt toegevoegd.

Een beter begin
Omdat het mijn doel is om de wereld mooier te maken, wil ik naast de commerciële opdrachten ook opdrachten doen voor non-profit organisaties.
En dan wel organisaties die er geen tegoeden voor hebben. Maar wel een noodzaak om zich naar buiten toe goed te profileren. Om die reden vraag ik aan mijn commerciële opdrachtgevers of zij bij willen dragen aan de andere opdrachten. Zodat we de cirkel rond kunnen maken.

Een perfecte cirkel, oneindig en rond. Er ontstaat iets nieuws wat klopt. Dat is de gloed, het gevoel en de warmte, die ik toe wil voegen aan jouw merk.

Wil je het zien en beleven laat mij het vooral weten. Voor een zoethout thee kom ik graag eens praten wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen.

Keep growing, keep glowing